logo songteksten.net

Salma Hayek lyrisch over Voice Kids-Fabiënne

(Novum) - Salma Hayek is onder de indruk van de Nederlandse The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans. De Mexicaanse actrice heeft niets dan lovende woorden voor het 13-jarige talent uit Roosendaal. "Ze is geweldig," zegt Hayek in Disneyland Parijs voor de camera van Novum Nieuws. "Ik wens haar het allerbeste."

Hayek en Fabiënne openden zaterdagmiddag samen de festiviteiten rondom het twintigjarig jubileum van Eurodisney. Het Nederlandse talent zong het nummer Magic Everywhere en knipte daarna met Hayek en Micky Mouse het feestlint door. "Het was heel koud en er waren veel mensen," zegt de 45-jarige Hayek. "En zij zag eruit en klonk alsof ze dit al twintig jaar deed, maar ze is heel jong."

"Het is een schat," reageert Fabiënne. Ze vond het heel bijzonder om met Hayek het feest te openen. "Je staat gewoon met iemand die heel beroemd is op het podium."

The Voice Kids-presentatoren Wendy van Dijk en Martij Krabbé waren het weekeinde ook met hun gezinnen in het park bij Parijs om Fabiënne aan te moedigen. "Hoe zij hier zo staat, dat vind ik echt wereldklasse", zegt een trotse Van Dijk.

Fabiënnes zangcoach Marco Borsato moest afzeggen. De zanger ligt al twee weken op bed met griep. "Ik had hem er graag bij gehad om hem nog even een knuffel te geven." Zijn vrouw Leontine was wel met haar kinderen in Disneyland Parijs. "Wij missen hem ook," zegt Leontine. "Maar hij moet echt een beetje aan zichzelf denken."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren