logo songteksten.net

Voice Kids-Fabiënne bang dat zangcarrière mislukt

(Novum) - The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans bereidt zich erop voor dat haar zangcarrière mislukt. De 13-jarige zangeres gaat haar studiebeurs, die ze won met de talentenjacht, dan ook niet gebruiken voor een muzikale opleiding. "Als mijn zangcarrière flopt, moet ik iets anders kunnen", vertelt ze aan De Telegraaf.

Ze wil na de havo waarschijnlijk een opleiding tot visagiste doen. "Natuurlijk wil ik graag zangeres worden. Daar heb ik alles voor over", zegt Fabiënne. "Maar kijk naar andere winnaars van talentenprogramma's, van de meesten hoor je niks meer."

Fabiënne, die zaterdag de twintigste verjaardag van Disneyland Parijs inluidde, kiest liever voor zekerheid. "Ik ben me ervan bewust dat dit succes en deze bekendheid misschien maar tijdelijk zijn."

De zangeres krijgt sinds haar The Voice Kids-avontuur hulp vanuit school. "Ik praat met een soort psycholoog en krijg hulp bij het maken van huiswerk. Daar was ik sowieso al nooit een ster in. En ik wil dit schooljaar wel graag halen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren