logo songteksten.net

Take That-zanger Mark Owen wordt weer vader

(Novum) - Mark Owen wordt voor de derde keer vader. De Take That-zanger en zijn vrouw Emma Ferguson verwachten hun spruit in de zomer. "We zijn heel blij dat we zes maanden zwanger zijn", laat de 40-jarige zanger weten op de website van Take That.

"We kunnen niet wachten tot we de nieuwe aanwinst van ons gezin ontmoeten." Owen en Ferguson hebben sinds 2005 een relatie en trouwden in 2009. Samen hebben ze al twee kinderen, de 5-jarige Elwood Jack en de 3-jarige Willow Rose.

Het huwelijk van Owen en Ferguson kwam in 2010 in zwaar weer terecht toen Owen opbiechtte veelvuldig vreemd te zijn gegaan. De zanger deelde met meerdere groupies het bed en had vier jaar lang een affaire. Owen liet zich na zijn biecht opnemen in een afkickkliniek wegens een drankprobleem.

Owen is niet de enige Take That-zanger die gezinsuitbreiding verwacht. Zo kondigde Gary Barlow in februari aan dat zijn vrouw in verwachting is van hun vierde kind en meldde Robbie Williams vorige week dat hij voor de eerste keer vader wordt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren