logo songteksten.net

Jennifer Saunders had borstkanker

(Novum) - De Britse com├ędienne Jennifer Saunders heeft de afgelopen acht maanden strijd geleverd tegen borstkanker. De actrice hield haar ziekte goed geheim, want de Britse pers merkte het pas toen zij al genezen was verklaard.

De 52-jarige Saunders, bekend van komische series als 'Absolutely Fabulous' en 'French & Saunders', kreeg de diagnose in oktober te horen nadat een knobbeltje was ontdekt. Onlangs werd de com├ędienne op Wimbledon gefotografeerd met een pruik op en een bandana. Begin juli werd ze met een kort kapsel op de gevoelige plaat vastgelegd, bij het verjaardagsfeestje van de kunstenares Tracey Emin.

De actrice heeft niet in het openbaar over haar ziekte gesproken en zal dit ook niet doen, laat een woordvoerder de BBC weten. Jennifer Saunders en Dawn French kondigden vorig jaar het einde van hun jarenlange samenwerking aan. Saunders is sinds 1985 getrouwd met de Britse komiek Adrian Edmondson, onder meer bekend van de series 'The Young Ones' en 'Bottom'. Samen hebben ze drie dochters, waarvan de jongste 19 jaar oud is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren