logo songteksten.net

Jersey Shore's Deena wil Snooki niet achterna

(Novum) - Deena Cortese uit Jersey Shore wil nog lang geen kinderen. De realityster laat dat liever aan haar vriendin Nicole Polizzi, ook wel bekend als Snooki, over. "Ik ben blij dat Nicole nu een baby krijgt, want ik wil ze pas over een tijd", vertelt Cortese aan Novum Nieuws.

De 25-jarige Deena wil wel graag op Snooki's kleine spruit passen. "Ik ga dat kind heel erg verwennen." Cortese denkt dat haar vriendin het goed zal doen als moeder. "Ze wordt een geweldige moeder. Iedereen die haar kent, weet dat."

De realityserie van MTV begint in de zomer met opnames van het zesde seizoen. Deena maakt sinds de derde serie deel uit van de cast. Volgens Cortese heeft het haar leven erg veranderd. "Als ik uitga weet iedereen wie ik ben."

Ook heeft haar deelname aan Jersey Shore veel invloed gehad op haar vriendenkring. "Het heeft me echt de ware aard van sommige mensen laten zien." Deena maakt nu alleen nog tijd voor echte vrienden. "Ik ga alleen om met mensen met wie ik een hechte band heb."

Deena denkt dat ze zelf nauwelijks is veranderd sinds ze beroemd is. "Ik ben geen spat veranderd en op tv zie je de echte Deena." De realityster denkt dat ze nog lang doorgaat met Jersey Shore. "Zolang er nieuwe seizoenen gemaakt worden en ze me willen hebben, blijf ik. Ik blijf altijd een Jersey Shore-meisje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren