logo songteksten.net

Arend Langenberg herstelt van klaplong

(Novum) - Arend Langenberg werkt hard aan zijn herstel van een klaplong. "Opeens was het 'pats'", zegt de 63-jarige nieuwslezer in De Telegraaf.

Langenberg kan door de klaplong nog niet werken voor Sky Radio. "Mijn stem is volgens de directie, die zich overigens zeer betrokken toont, nog niet optimaal genoeg om dagelijks tussen zes uur 's morgens en twee uur 's middags de bulletins voor te lezen."

Hij gaat donderdag weer voorzichtig beginnen met werken, dan spreekt hij de laatste reeks van het misdaadprogramma van Peter R. de Vries in. "Zoals ik dat de zeventien jaar hiervoor ook heb gedaan. Dat is eigenlijk een prestigekwestie geworden", lacht de nieuwslezer. "Ik zou het erg jammer vinden als ik verstek moet laten gaan."

Langenberg is naar eigen zeggen aan de beterende hand. "De klaplong had overigens niets te maken met de kuur die ik volg tegen kanker. Daarvoor word ik eens in de twee weken behandeld."

De nieuwslezer laat de ziektes zijn leven niet beheersen. "Dat ik kanker heb, is voor mij niet meer dan een hobbel op mijn levenspad. Ik geniet enorm van alles wat wel voorspoedig in mijn leven gaat."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren