logo songteksten.net

Politie start onderzoek naar Mel Gibson

(Novum/AP) - De politie van Los Angeles is een onderzoek gestart naar Mel Gibson. Aanleiding van het onderzoek is de mogelijke mishandeling van Oksana Grigorieva, de ex van de acteur. De Russische Grigorieva vertelde eerder dat Gibson haar de tanden uit de mond had geslagen. Daarbij zou de ex ook een hersenschudding hebben opgelopen.

Daarnaast is weer een geluidsband opgedoken waarop te horen is dat Gibson racistische uitspraken doet, laat entertainmentsite Radar Online weten. De 54-jarige acteur zou zich tijdens een opgenomen ruzie met Grigorieva minderwaardig hebben uitgelaten over een Mexicaanse werkster. "Ik geef haar aan bij die verdomde mensen die dat klotegeld van die 'wetbacks' aannemen", zou Gibson hebben gezegd. 'Wetbacks' is in de Verenigde Staten een beledigende term voor Mexicaanse immigranten, die zwemmend de Rio Grande overstaken.

Op de opnames zou ook te horen zijn dat Gibson de mishandeling toegeeft. Volgens de website is te horen hoe Grigorieva zich huilend afvraagt: "Wat voor soort man slaat een vrouw twee keer in haar gezicht terwijl ze een baby vast heeft? Wat voor soort man is dat?" "Weet je wat?", zou de Braveheart-acteur hierop hebben geantwoord. "Je verdiende het verdomme gewoon."

Gibson en de 40-jarige Grigorieva zijn verwikkeld in een rechtszaak over de voogdij van hun kind Lucia. Eerder verklaarde Radar Online een andere opname van ruzie tussen de twee te hebben. Gibson zou haar hierop onder meer hebben uitgemaakt voor 'trut', 'hoer' en 'tochtige zeug'.

In 2006 kwam Gibson al negatief in het nieuws omdat hij in een dronken bui antisemitisch uitgevallen was tegen een Amerikaanse politieagent. Dezelfde sheriff die toen onderzoek deed naar het rijden onder invloed van de acteur, leidt ook nu weer het onderzoek naar de vermeende mishandeling.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren