logo songteksten.net

Fabiënne de Vries nog niet helemaal hersteld

(Novum) - Fabiënne de Vries is nog steeds niet helemaal de oude. De presentatrice kreeg vorig jaar te maken met een voorstadium van borstkanker, waarna een borstbesparende operatie en een serie bestralingen volgde. "Ik heb nog steeds slechte dagen."

"Gelukkig worden die steeds minder", vertelt De Vries in het AD. Ze had veel moeite met de maanden die volgden op de behandelingen. "Het zou weer goed met je moeten gaan. Dus niet. Je omgeving begint de draad weer op te pakken en jij staat er min of meer alleen voor."

De presentatrice belandde dan ook in een zwart gat. "Nee, de afterparty van kanker is helemaal geen feestje. Want dat is een periode die volledig in het teken staat van leren accepteren wat jij hebt meegemaakt. Het vertrouwen in je eigen lichaam is weg."

Wel kan de 38-jarige De Vries de levenslessen van het afgelopen jaar toepassen in haar trainings- en coachingsbedrijf. "Wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat die kanker een cadeautje was. Ik ben innerlijk een rijker mens geworden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren