logo songteksten.net

Christina Aguilera trots op nieuwe album

(Novum) - Christina Aguilera komt dit jaar met de opvolger op haar album Bionic uit 2010 en is er trots op. "Mijn plaat komt later dit jaar uit en ik kan niet wachten om hem met mijn fans te delen", vertelt de zangeres in een filmpje op de website van de Amerikaanse editie van The Voice.

Aguilera is al lang in de studio bezig maar zette de opnames op een laag pitje vanwege haar rol als coach in The Voice. "De show was eerst iets wat ik erbij deed, maar het werd iets waar ik al mijn tijd en aandacht in stak." De zangeres is momenteel in de Verenigde Staten te zien in het tweede seizoen van de talentenjacht.

Hoewel Aguilera erg betrokken is bij de kandidaten uit haar team, heeft ze toch de tijd gevonden om verder te werken aan haar nieuwe plaat. "Ik ben hard aan het werk in de studio." De blondine is tevreden met het materiaal. "Ik werk met verschillende producenten en het wordt echt geweldig." De titel van de plaat is nog niet bekend.

De 31-jarige zangeres heeft zeven studioalbums op haar naam staan. Vorig jaar zong ze mee op de hit Moves Like Jagger van Maroon 5, de band van haar The Voice-collega Adam Levine.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren