logo songteksten.net

Definitief autopsierapport Houston verschenen

(Novum/AP) - Whitney Houston werd met haar gezicht naar beneden gevonden in bad, nadat ze al minstens een uur onder water had gelegen. Dat blijkt uit het definitieve autopsierapport van de zangeres, die 11 februari op 48-jarige leeftijd overleed in een hotelkamer in Beverly Hills.

In het rapport staat ook dat er 'een lepel met een kristalachtige substantie erop' en witte poeder in de lade en op de spiegel is aangetroffen. Of het gaat om cocaïne wordt niet bevestigd, maar volgens eerdere berichten is dat wel het geval. Uit toxicologisch onderzoek bleek al dat drugsgebruik heeft bijgedragen aan Houstons dood. Bovendien had de zangeres een beschadigde neus, wat duidt op langdurig drugsgebruik.

Daarnaast is gebleken dat Houston al enige tijd over pijn in haar keel klaagde tegen haar assistent, die haar adviseerde een bad te nemen. Toen de assistent terugkeerde in de kamer was de zangeres verdronken. Eerder kwam al naar buiten dat haar dood een ongeluk is geweest en dat ook hartproblemen een rol hebben gespeeld bij haar overlijden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren