logo songteksten.net

One Direction op nieuwe album Justin Bieber

(Novum) - Justin Bieber werkt voor zijn nieuwe album Believe samen met boyband One Direction. "In de studio met Justin Bieber, het gaat geweldig klinken", twitterde zanger Niall Horan over de samenwerking.

Ook zanger Liam Payne is enthousiast over de samenwerking. "Het nieuwe album van Justin Bieber wordt een hit. Het wordt beter dan je verwacht." Justin Bieber is zelf ook blij met de hulp van One Direction. "Het was leuk om met jullie te chillen", twitterde de 18-jarige Bieber naar Payne.

Justin Bieber werkt voor Believe ook samen met Usher en will.i.am. Met Usher, die door Bieber als mentor wordt gezien, werkte hij al eerder samen. "Usher en ik moeten op elk album een duet hebben." Believe, Biebers derde studioplaat, komt deze zomer uit. De eerste single, Boyfriend, verscheen vorige week.

De heren van One Direction werden in 2010 in de Britse editie van X Factor bij elkaar gezet omdat ze het los van elkaar niet goed genoeg deden. Hun debuutalbum Up All Night kwam vorig jaar uit, de single What Makes You Beautiful was in Nederland een bescheiden hit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren