logo songteksten.net

Liam Neeson vaak 'herkend' als Ralph Fiennes

(Novum) - Liam Neeson zegt dat mensen hem en zijn collega-acteur Ralph Fiennes niet uit elkaar kunnen houden. "We zouden broers kunnen zijn", zegt de acteur tegen de Britse krant Daily Telegraph. "Ik word vaak aangesproken als mijn maatje."

Neeson krijgt op straat vaak complimenten voor rollen die Fiennes heeft gespeeld. "Dan zeggen ze: oh mijn god, je was geweldig in Red Dragon." De 59-jarige acteur heeft geen zin om mensen te corrigeren. "Ik wil niet zeggen dat ik dat niet ben, dus bedank ik ze maar."

De acteur heeft zelfs een keer de handtekening van zijn vriend gezet. "Een oud echtpaar sprak me aan in Parijs en vroeg om mijn handtekening." Net toen hij zijn pen pakte zei de vrouw dat ze hem erg goed vond in The English Patient, wederom een film waar Fiennes in speelde.

"Dus toen heb ik geschreven: veel liefs van Ralph Fiennes. Ik wilde het moment niet verpesten." Fiennes speelde in films als Schindler's List en The Reader. Ook was hij te zien als Voldemort in de Harry Potter-films.

Liam Neeson speelde ook in Schindler's List en is bekend van onder meer Love Actually, The A-Team en Taken. Vanaf 19 april is de acteur op het witte doek te zien in Battleship.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren