logo songteksten.net

Scheiding Larry King definitief van de baan

(Novum/AP) - Presentator Larry King en zijn echtgenote Shawn Engemann hebben besloten hun echtscheiding definitief af te blazen. Het echtpaar diende drie maanden geleden een verzoek tot echtscheiding in, maar heeft inmiddels besloten hier vanaf te zien.

Wat de exacte reden is van de ommezwaai is niet bekend. In april werd al bekend dat de scheiding voorlopig van de baan was, vanwege het welzijn van de kinderen. King en Engemann, die dertien jaar met elkaar getrouwd zijn, hebben twee zoontjes: de 11-jarige Chace en de 10-jarige Cannon. Naar verluidt deed de vrouw van de presentator in mei een zelfmoordpoging door een overdosis medicijnen te slikken.

Engemann is de zevende vrouw van King. De 76-jarige presentator is acht keer getrouwd, met zeven verschillende vrouwen. In de jaren zestig trouwde hij twee keer met dezelfde vrouw. De huwelijksperikelen tussen de twee zouden zijn ontstaan doordat King vreemd was gegaan met de zus van zijn 26 jaar jongere echtgenote. De 50-jarige Engemann zou op haar beurt een affaire hebben gehad met een honkbalcoach.

King maakte onlangs bekend te stoppen met zijn 'Larry King Live' op nieuwszender CNN. Hij was 25 jaar werkzaam als presentator van de talkshow, waarin hij sterren, politici, en een breed scala aan 'normale mensen' interviewde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren