logo songteksten.net

Wibi Soerjadi blijft financiële malaise ontkennen

(Novum) - Wibi Soerjadi blijft ontkennen dat hij in financiële problemen zit. De pianist verloor onlangs een rechtszaak die hij in eerste instantie had gewonnen, waardoor hij alsnog 175 duizend euro moet betalen aan een muziekhandel.

Daarnaast liep de pianist veel inkomsten mis doordat hij vorig jaar concerten moest afzeggen wegens een hernia. Volgens zijn manager Juri Hoedemakers is er echter niks aan de hand. "Hij heeft wel even een deuk opgelopen", vertelt Hoedemakers aan RTL Boulevard. "Maar deuken zijn er om uitgedeukt te worden en dat is gebeurd."

"Wibi is uit een dal gekropen, maar alles is nu weer op de rit", beweert de manager. "We gaan concertreizen maken, de nieuwe cd komt eraan, het is een topjaar."

Soerjadi liet op Twitter blijken niet te spreken te zijn over het item van RTL Boulevard. Met de pianist was afgesproken dat hij alleen zou praten over de Keukenhof, waar hij een aantal avondconcerten geeft. "Dit keer flauwekul van RTL Boulevard", raast de 42-jarige pianovirtuoos. Hij noemt het 'respectloos' dat de reporters over zijn financiële situatie begonnen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren