logo songteksten.net

American Pie-acteur is nuchter door hond

(Novum) - American Pie-acteur Chris Klein zegt dat zijn Duitse herder Chief hem heeft doen inzien dat hij een alcoholprobleem had. "Zijn gedrag veranderde als ik begon met drinken, hij werd nerveus", vertelt de acteur aan het Amerikaanse blad People.

"Iedereen die een band heeft met een hond zal begrijpen dat ik de teleurstelling in zijn ogen kon zien." Klein besloot om hulp te zoeken nadat hij in 2010 voor de tweede keer werd aangehouden omdat hij met een slok op achter het stuur zat.

"Ik had die avond alles opgedronken wat ik in huis had, dus ik had niets meer om voor terug te komen." Zijn trouwe viervoeter zat bij hem in de auto. "Ik mocht gelukkig iemand bellen die hem kon ophalen zodat hij niet naar het asiel hoefde."

Klein besloot daarna om naar een afkickkliniek te gaan. De acteur is nu negentien maanden nuchter en geniet van het leven. "Ik word op zondag niet meer wakker met een kater. Ik zit in mijn eetkamer en zie hoe de zon over mijn tuin schijnt."

De 33-jarige acteur, die momenteel te zien is op het witte doek in de nieuwste film van de American Pie-reeks, is blij met Chief aan zijn zijde. "We joggen op het strand of wandelen een stuk." Klein speelde ook in films als Election en We Were Soldiers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren