logo songteksten.net

One Direction toch niet op nieuwe album Bieber

(Novum) - De Britse boyband One Direction is toch niet te horen op de nieuwe plaat van Justin Bieber. De heren twitterden dat ze met het Canadese tieneridool in de studio waren, maar dat was niet voor opnames voor Biebers nieuwe plaat Believe. Na de tweets verschenen in de media allerlei berichten over de vermeende samenwerking.

"Hij nodigde ons uit om een kijkje te nemen in de studio en om naar zijn nieuwe album te luisteren", zegt zanger Liam Payne tegen het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Hij is erg aardig."

Payne denkt dat een samenwerking met de tienerster er voorlopig niet in zit. "Ik zie dat in de nabije toekomst niet gebeuren." Bieber werkt voor zijn nieuwe plaat wel samen met onder meer Usher. "Usher en ik moeten op elk album een duet hebben", twitterde hij.

De mannen van One Direction werden in 2010 in de Britse editie van X Factor bij elkaar gezet omdat ze het los van elkaar niet goed genoeg deden. Hun debuutalbum Up All Night kwam vorig jaar uit, de single What Makes You Beautiful was in Nederland een bescheiden hit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren