logo songteksten.net

Miss Montreal voelde topjaar aankomen

(Novum) - Miss Montreal heeft eerder voorspeld dat 2012 voor haar een mooi jaar zou worden. "Het gaat nu zo goed, ik had al het gevoel dat dit een topjaar zou worden", zegt de zangeres tegen Novum Nieuws.

Miss Montreal krijgt naar eigen zeggen veel positieve reacties op haar nieuwe plaat, die woensdag wordt gelanceerd. "Ook heb ik de Schaal van Rigter vorige week gewonnen, dat deed me heel veel. Het is mijn eerste echte prijs", aldus de zangeres, die eigenlijk Sanne Hans heet. "Ik ben zo blij, dat kan ik je niet vertellen."

Haar derde plaat, die de titel I Am Hunter heeft gekregen, klinkt volgens Miss Montreal 'niet Nederlands'. "Het is meer Amerikaans. Dat is echt wat ik wilde, ik heb met twee Amerikanen samengewerkt. Twee fantastische, leuke mannen die ik via via heb ontmoet."

De Amerikaanse invloeden gebruikt Miss Montreal niet om door te breken in het buitenland. "Daar denk ik nu niet aan, daar heb ik helemaal geen tijd voor. Stel dat het gebeurt, dan is het leuk. Maar ik ga er niet van uit."

Over de titel van de cd heeft de 27-jarige zangeres nog getwijfeld. "I Am Hunter heb ik samen met een vriend bedacht toen ik net uit een relatie kwam en ik me heel erg sterk voelde", vertelt Miss Montreal. "Dat ik aan het jagen was en iedereen kon krijgen. Ik heb me wel afgevraagd of de titel wel proper genoeg was, maar ik sta er helemaal achter."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren