logo songteksten.net

Ruben Nicolai ander mens na ongeluk

(Novum) - Ruben Nicolai is een ander mens geworden door het tv-programma De Allerslechtste Chauffeur van Nederland. In het eerste seizoen werd hij door een van de deelnemers geschept. "Het heeft me echt wel veranderd", zegt de presentator dinsdag in Metro.

Na het ongeluk ging Nicolai naar eigen zeggen 'bizarre dingen denken'. "Het was niet eens het ongeluk, maar de impact die het had", vertelt de 36-jarige presenator. "Als je zo hard door een auto bent geschept, krijg je het rare idee dat je ook ineens weet hoe het is om door een trein te worden aangereden."

Ondanks dat Nicolai tijdens opnames werd aangereden, besloot hij toch het tweede seizoen van de show ook te presenteren. "Na enig nadenken wel. Het is niet niks wat daar gebeurd was. Het heeft me ook wel enige tijd gekost om er overheen te komen."

Nicolai lag een nacht in het ziekenhuis na de aanrijding, maar mankeerde niets. Hij besefte zich na het ongeval wel dat hij sterfelijk is. "Maar aan de andere kant sta je na zo'n ongeluk weer op en denk je: I'm invincible!"

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Allerslechtste Chauffeur van Nederland is vanaf dinsdag te zien bij BNN.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren