logo songteksten.net

Amanda Bynes na arrestatie geweigerd in bar

(Novum) - Amanda Bynes mocht de avond na haar arrestatie niet bij een bar in Hollywood naar binnen. De actrice, die donderdagnacht werd opgepakt wegens rijden onder invloed, wilde vrijdag weer verder feesten maar werd door een uitsmijter geweigerd. Dat schrijft de entertainmentsite TMZ.

De uitsmijter was op de hoogte van de arrestatie van Bynes en de bar wilde er niet verantwoordelijk voor zijn als de actrice weer de fout in zou gaan. Bynes werd donderdagnacht aangehouden toen ze met een slok op achter het stuur zat. De actrice kwam weer vrij na het betalen van vijfduizend dollar borg.

Volgens de vader van Amanda, Rick Bynes, had de 26-jarige actrice niet gedronken toen ze werd opgepakt. "Ze was niet dronken. Mijn dochter drinkt niet", zegt Rick tegen het Amerikaanse blad People. "Ze is een brave meid."

Rick zegt dat zijn dochter erg emotioneel was toen ze werd opgepakt en dat het daardoor leek alsof ze had gedronken. "Omdat ze heeft gekozen nu niet te werken zijn mensen eropuit om haar te pakken."

Bynes brak op 7-jarige leeftijd door in de film- en televisiewereld. Ze werd bekend dankzij de comedyshows All That en The Amanda Show. Ook speelde ze in films als Hairspray en What A Girl Wants.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren