logo songteksten.net

Zooey Deschanel gepest vanwege gewicht

(Novum) - Zooey Deschanel werd vroeger gepest omdat ze te zwaar was. "Ze maakten me belachelijk", vertelt de New Girl-actrice aan de Amerikaanse editie van Marie Claire. "Mensen vinden me raar en ik weet niet waarom."

Het dieptepunt van de pesterijen kwam toen Deschanel 12 jaar was en door een pestkop in het gezicht werd gespuugd. "Ik praatte tegen haar en dat mocht niet. Ik kon het echt niet geloven."

De 32-jarige actrice besloot aan zichzelf te werken en meer open te staan voor anderen. Ook viel ze ruim dertien kilo af. "Daarna behandelde iedereen me anders." Deschanel heeft de pestkoppen niet meer gezien. "Ik heb geen idee waar ze nu zijn."

Hoewel de actrice eerder moeite had om vrienden te maken, staat het haar carrière niet in de weg. Deschanel werd door haar rol in de tv-serie New Girl bekend bij een groter publiek en kan met moeite over straat. "Het is nu moeilijker om de alledaagse dingen te doen."

De actrice laat het haar leven niet beïnvloeden. "Ik denk dat als je al lang niet zelf naar de supermarkt bent geweest, je jezelf gemakkelijk verliest." Deschanel is bekend van films als (500) Days of Summer, Yes Man en Almost Famous. Ook vormt ze samen met M. Ward het muzikale duo She & Him.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren