logo songteksten.net

Ex Melissa Etheridge vindt alimentatie te laag

(Novum) - Actrice Tammy Lynn Michaels vindt dat haar ex Melissa Etheridge haar meer alimentatie moet betalen. De zangeres maakt Michaels nu maandelijks 23 duizend dollar over om haar en hun kinderen te onderhouden, maar dat is volgens Michaels niet genoeg. Dat schrijft entertainmentsite TMZ op basis van juridische documenten.

De 37-jarige Michaels beweert in de documenten dat Etheridge ruim 177 duizend dollar per maand verdient en zegt dat ze tijdens hun relatie gewend was geraakt aan het luxe leven. Daarom vindt de actrice het oneerlijk dat ze niet meer geld van de 50-jarige zangeres krijgt.

Michaels en Etheridge gingen in 2010 uit elkaar na een geregistreerd partnerschap van zeven jaar. Samen hebben ze een tweeling van 5 jaar. Volgens Michaels heeft Etheridge de kinderen gehersenspoeld en doen ze afstandelijk en onbeschoft tegen haar.

Ook zegt Michaels dat Etheridge veel vloekt en dat ze weigert om de kinderen te laten inenten. Michaels heeft de documenten opgesteld omdat ze in mei met hun advocaten rond de tafel gaan zitten om naar de juridische afspraken over onder meer de voogdij te kijken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren