logo songteksten.net

Marco Borsato vindt ophef rond gezondheid onnodig

(Novum) - Marco Borsato vindt het niet nodig dat mensen zich zorgen maken om zijn gezondheid. De zanger kampt al weken met een hardnekkige griep. "Ik merk dat veel mensen zich zorgen maken, maar vooralsnog is er niets ernstigs aan de hand", schrijft Borsato dinsdag op zijn website.

"Een hardnekkig griepvirus", geeft de zanger als verklaring. De zanger liet zijn fans eerder al via Twitter weten dat hij zich vanaf half maart niet goed voelt. "Geen tijd om uit te zieken wegens onder meer de finale van The Voice Kids en een lage weerstand maakt dat het herstel niet zo snel verloopt als anders."

Ook Marco's vrouw Leontine denkt dat mensen zich meer zorgen maken dan nodig is. "Ik vind het ontzettend lief dat iedereen zo ongerust is, alleen het is echt niet meer dan een verwaarloosde griep denk ik", vertelt ze in RTL Boulevard. "Hij heeft geen koorts, maar blijft hoesten en da's gewoon vervelend."

De 45-jarige zanger reist dinsdag naar Oeganda voor de stichting War Child, waar hij ambassadeur van is. "Ik voel me fit genoeg voor deze reis en me inzetten voor War Child is ook iets waar ik erg veel energie van krijg."

Toch is Borsato er niet helemaal gerust op. "Als ik terug ben laat ik een uitgebreide check-up doen, zodat we zeker weten dat we niets over het hoofd zien."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren