logo songteksten.net

Susan Boyle zelf op zoek naar talent

(Novum) - Susan Boyle opent de jacht op nieuw talent. De 49-jarige zangeres dankt haar succes aan de Britse talentenjacht 'Britain's Got Talent' en wil nu zelf artiesten in spe de kans geven hun droom te verwezenlijken.

"Mijn droom om artiest te worden is vorig jaar in vervulling gegaan na mijn auditie bij 'Britain's Got Talent'. Het is een cadeautje geweest en ik wil dat graag doorgeven aan iemand anders", legt Boyle haar talentenjacht uit.

Via de website van de Schotse zangeres en haar Youtubekanaal kunnen kandidaten auditie doen. Boyle vraagt de aspirant-artiesten 'Silent Night' te zingen. De voormalige huisvrouw belooft zelf alle inzendingen te bekijken en over twee weken de winnaar bekend te maken. Die mag met Boyle een duet zingen, dat op haar tweede album 'The Gift' te horen is.

Boyle denkt dat haar zoektocht naar nieuw zangtalent succesvol wordt. "Er zijn zoveel mensen die niet het zelfvertrouwen hebben om mee te doen aan een grote competitie als 'Britain's Got Talent'. Dit is wellicht minder 'eng' voor sommige mensen, aangezien ze het filmpje gewoon thuis kunnen opnemen."

Na haar auditie voor de Britse talentenjacht groeide Boyle uit tot een fenomeen op Youtube. Een filmpje van haar eerste stappen in het artiestenvak werd miljoenen keren bekeken. Boyle greep net naast de overwinning van 'Britain's Got Talent' en stortte daarna in. Susans carrière gaat inmiddels als een trein. Ze scoorde nummer 1-hits in 21 landen en haar debuutalbum ging al meer dan negen miljoen keer over de toonbank.

"Ik hoop dat mensen die altijd hebben willen zingen dit gaan proberen", moedigt de 49-jarige haar auditanten aan. "Ik wens iedereen heel veel succes."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren