logo songteksten.net

Ex Melissa Etheridge wil kinderen niet delen

(Novum) - De breuk tussen zangeres Melissa Etheridge en actrice Tammy Lynn Michaels lijkt steeds smeriger te worden. Etheridge stapte vorige week naar de rechter en vroeg om gedeelde voogdij. Haar ex vraagt de rechtbank nu om volledige voogdij over de 3-jarige tweeling van de ex-geliefden, schrijft het Amerikaanse blad People.

Michaels zette Johnny Rose en Miller Steven drie jaar geleden op de wereld. De actrice werd zwanger dankzij een anonieme spermadonor. Naast de volledige voogdij vraagt de 35-jarige Michaels om alimentatie voor zichzelf en de tweeling. Etheridges advocaat heeft al laten weten er alles aan te doen te voorkomen dat Michaels maandelijks geld krijgt.

De 49-jarige Etheridge en Michaels gingen in 2003 een geregistreerd partnerschap aan. In april zetten de dames een punt achter hun relatie, maar de strijd breekt nu pas los. Nadat bekend werd dat Etheridge naar de rechter was gestapt, liet Michaels via haar weblog weten geschokt te zijn. "Aardig gedag zwaaien, lieve praatjes en opeens een aanvraag de verbintenis te verbreken", schreef Michaels. "Ondanks dat we afgesproken hadden dat pas dit najaar na de toer te doen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren