logo songteksten.net

Shannen Doherty betreurt turbulent verleden

(Novum) - Shannen Doherty heeft spijt van haar wilde verleden. "Zo hebben mijn ouders me niet opgevoed", zegt de voormalige Beverly Hills, 90210-actrice in de Amerikaanse talkshow The Talk.

"Ik heb spijt dat ik mijn ouders heb gekwetst." Doherty kwam regelmatig negatief in het nieuws. Zo werd ze in 2001 opgepakt omdat ze dronken achter het stuur zat en had ze naar verluidt regelmatig conflicten achter de schermen van films en tv-series waar ze in speelde.

"Ik heb echt grote kansen in mijn carrière verknald. Ik heb heel hard moeten werken om weer terug te komen." De 40-jarige actrice denkt dat ze beter naar zichzelf kan kijken nu ze ouder is geworden. "Ik denk hoe ouder je wordt, hoe eerlijker je tegen jezelf kunt zijn."

Doherty heeft haar leven meer op de rails. In oktober trouwde ze voor de derde keer, met fotograaf Kurt Iswarienko. Eerder liet ze weten dat ze haar huwelijk fantastisch vindt. "Van deze relatie heb ik mijn hele leven gedroomd", zei ze toen.

De aanloop naar het huwelijk en de bruiloft zijn te zien in de realityserie Shannen Says, waarvan de eerste aflevering dinsdag in de Verenigde Staten in première ging. De actrice speelde van 1990 tot 1994 de rol van Brenda Walsh in Beverly Hills, 90210,een rol die ze wederom speelde in de remake.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren