logo songteksten.net

Hulk Hogan voelt zich bedreigd door olielek

(Novum) - Spierenbundel Hulk Hogan kijkt met angst en beven naar het olielek in de Golf van Mexico. De worstelaar vreest dat zijn onderkomen in Florida besmeurd wordt. "Niemand kan ons iets vertellen. Hoe ver zal de olie komen?", vraagt de spierenbundel zich af in het Amerikaanse blad Life & Style.

"Het orkaanseizoen is net begonnen, dus niemand weet waar de olie terecht zal komen", piekert Hogan. Op een olieplatform van BP vond in april een explosie plaats. Sindsdien stromen er dagelijks miljoenen liters olie in de Golf van Mexico. Hoewel Florida nog niet besmeurd is, ondervindt Hulk Hogan al wel hinder van de olieramp.

"De lokale economie is afhankelijk van het toerisme. Plotseling zijn er geen toeristen meer." Ook Hogans maag voelt de gevolgen van de grote milieuramp. "De prijzen voor vis en schelpdieren zijn omhoog geschoten."

Ondanks de gevolgen en zijn angst wijst de 56-jarige spierenbundel geen schuldige aan. "Ik geef niemand de schuld. Dit is gebeurd met een bepaalde reden." Hulk staat naar eigen zeggen met zijn rug tegen de muur. "We voelen ons hulpeloos, we weten niet eens waar we terecht kunnen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren