logo songteksten.net

Racoon grote winnaar 3FM Awards

(Novum) - Racoon is donderdagavond de grote winnaar geworden bij de uitreiking van de 3FM Awards. De band won in de categorieën beste artiest pop, beste single voor No Mercy en beste album voor Liverpool Rain.

Go Back to the Zoo won twee 3FM Awards. De band kreeg in de categorieën beste band en beste artiest rock de meeste stemmen van het publiek. Waylon werd uitgeroepen tot beste zanger en Ilse DeLange tot beste zangeres.

De Jeugd van Tegenwoordig was de beste act in de categorie hiphop. Armin van Buuren en De Staat waren dat in de categorieën dance en alternative. Gers Pardoel werd verkozen tot beste nieuwkomer en Kane tot beste live act.

De 3FM Awards werden in Amsterdamse Gashouder voor de achtste keer uitgereikt door de radiozender. Onder anderen Trijntje Oosterhuis en Caro Emerald verzorgden een optreden tijdens de show.

In aanloop naar de 3FM Awards werden al de 3FM Serious Talent Award, voor de artiest die zijn talent het beste heeft gebruikt, en de 3FM Schaal van Rigter, voor de meest gedraaide Nederlandse plaat op de radiozender, uitgereikt. Die prijzen gingen naar respectievelijk Gers Pardoel en Miss Montreal voor haar single Wish I Could.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren