logo songteksten.net

Christina Curry gaat niet uit de kleren

(Novum) - De naaktshoot van Christina Curry voor Playboy gaat niet door. Hoofdredacteur Jan Heemskerk van het blootblad vindt het 'op dit moment economisch onverantwoord' om pikante foto's van Curry te plaatsen.

"We hebben een zo realistisch mogelijke inschatting gemaakt van het te verwachten succes van een Playboy met een ontklede Christina", legt Heemskerk uit in het AD. "Uiteindelijk is de deal niet doorgegaan, omdat onvoldoende adverteerders bereid bleken geld te investeren in het nummer met de jonge Curry."

Ook had de hoofdredacteur het idee dat het nummer 'niet echt goed' zou gaan scoren. "De investering die we hadden moeten doen in een fotoshoot en het salaris voor Christina waren te hoog in verhouding tot de voorspelde opbrengsten."

De 21-jarige Christina en haar moeder, die zelf meerdere keren in Playboy stond, vinden het jammer dat de shoot is afgeblazen. "We komen er niet uit en hebben het voorlopig uitgesteld", reageert Patricia Paay. "Christina gaat zich nu meer concentreren op tv-werk."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren