logo songteksten.net

Vanessa Lachey oefent met jongensnamen

(Novum) - Vanessa Lachey en haar man Nick Lachey hebben nog geen idee hoe ze hun eerste kind gaan noemen als het een jongen wordt. "We schreeuwen jongensnamen door het huis om te horen hoe ze klinken", vertelt de presentatrice, die vier maanden zwanger is, aan het blad Us Weekly.

Het paar, dat in juli trouwde, is het wel al eens over een meisjesnaam. Hoewel ze het geslacht van de baby nog niet weten, heeft Lachey al een manier bedacht om het nieuws aan de familie te vertellen. "We doen gekleurde crème in het midden van een cupcake. Roze voor een meisje, blauw voor een jongetje."

Vanessa vindt de zwangerschap tot nu toe niet zwaar. "Het gaat erg goed, ik mag niet klagen." De 31-jarige presentatrice let voor de baby erg op met wat ze in haar mond stopt. "Ik neem geen enkel risico, ik denk na bij alles wat ik eet en drink."

Nick en Vanessa ontmoetten elkaar zes jaar geleden toen de presentatrice een rol speelde in Lacheys videoclip What's Left of Me. Eerder was de 38-jarige Nick Lachey getrouwd met Jessica Simpson, die ieder moment kan bevallen van haar eerste kind.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren