logo songteksten.net

Khloé Kardashian hekelt geruchten miskraam

(Novum) - Khloé Kardashian vindt het erg vervelend dat de roddelbladen schrijven dat ze een miskraam heeft gehad. "Je hebt het over iets wat heel persoonlijk en pijnlijk is", zegt de realityster in de Amerikaanse talkshow The Talk. "En het is niet waar, gelukkig."

Kardashian, die getrouwd is met basketballer Lamar Odom, moet regelmatig aan vrienden uitleggen dat bepaalde roddels niet waar zijn. "Dan krijg ik e-mails met: ik wist van niets en ik vind het zo erg voor je. En dan denk ik: wat wist je niet?"

Ook de geruchten dat de 27-jarige realityster vruchtbaarheidsbehandelingen zou krijgen, zijn niet waar en vindt ze erg vervelend. "Ik snap niet waarom mensen zeggen dat ik ze krijg en dat ze niet aanslaan. Dat is erg demotiverend voor vrouwen die ze wel nodig hebben."

Hoewel Khloé en Lamar erg graag een kind willen, hebben ze geen haast. "Het gebeurt als God het wil." Ook is het volgens Kardashian niet het juiste moment. "We verhuizen nu steeds op en neer, een goede reden om niet nu aan een baby te beginnen."

Het koppel trouwde in 2009 na een relatie van een maand. Het wel en wee van de twee is te volgen in de realityserie Khloé & Lamar, dat wordt uitgezonden op entertainmentzender E! die ook de andere shows over de Kardashian-familie uitzendt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren