logo songteksten.net

Jersey Shore's Pauly D aangeklaagd door boeker

(Novum) - Jersey Shore-ster en dj Pauly D is aangeklaagd door zijn voormalig boekingsbedrijf. Volgens het bedrijf, International Creative Management, moet de realityster nog 370 duizend dollar aan commissie over Jersey Shore betalen. Dat meldt entertainmentzender E! op basis van juridische documenten.

Pauly D, die eigenlijk Paul DelVecchio heet, zou volgens het bedrijf nog geld af moeten dragen over de laatste twee seizoenen van de realityshow. Daarnaast eist ICM tien procent van wat de 31-jarige realityster in het zesde seizoen van Jersey Shore gaat verdienen.

"Het is normaal in deze industrie dat er ook nadat een verbond wordt verbroken commissie wordt betaald voor deals die door een boekingsbedrijf zijn geregeld", stelt ICM. DelVecchio beëindigde in mei de samenwerking met het bedrijf.

Volgens de advocaten van DelVecchio klopt er niets van de aanklacht. Ook betreuren ze de manier waarop het nieuws naar buiten is gebracht. "Het is erg teleurstellend dat een bedrijf als ICM misbruik maakt van een voormalig cliënt door zulke informatie naar buiten te brengen. Dat is in strijd met wat een boekingsbedrijf hoort te doen."

Pauly D werd bekend door de MTV-realityserie Jersey Shore, waarvan de opnames van het zesde seizoen deze zomer starten. Ook is DelVecchio te zien in de spin-off The Pauly D Project, die zich onder meer richt op zijn carrière als dj.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren