logo songteksten.net

Brad Pitt en Angelina Jolie verloofd

(Novum/AP) - Brad Pitt gaat trouwen met Angelina Jolie. Dat heeft de manager van de acteur bevestigd aan The Associated Press. Er is nog geen trouwdatum geprikt, maar hun kinderen zijn in ieder geval al 'heel erg blij'.

De geruchten over een verloving kwamen deze week op gang nadat de actrice werd gespot met een nieuwe ring om haar vinger. De ontwerper van de ring, juwelier Robert Procop, liet eerder al weten dat het inderdaad een verlovingsring is, maar het management van het koppel weigerde dat te bevestigen.

"Ik kan bevestigen dat Robert Procop inderdaad een verlovingsring voor Angelina Jolie heeft ontworpen in samenwerking met Brad Pitt", zegt een woordvoerder van de juwelier uit Beverly Hills tegen het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter.

"Brad had een specifiek beeld van de ring, die is ontworpen gedurende een samenwerking van een jaar. Hij wilde dat elk aspect perfect was", zegt Procop, die al eerder sieraden ontwierp voor de actrice. De ring bevat onder meer 'een diamant van de beste kwaliteit'.

Pitt en Jolie zijn zeven jaar samen en hebben zes kinderen: twee geadopteerde zoons en een dochter en drie biologische kinderen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren