logo songteksten.net

Danny O'Donoghue bedolven onder huwelijksaanzoeken

(Novum) - Danny O'Donoghue krijgt sinds hij coach is in de Britse versie van The Voice veel aandacht van vrouwen. "In twee dagen, na de eerste uitzending, kreeg ik tweehonderd huwelijksaanzoeken", zegt de zanger van The Script tegen de Britse nieuwswebsite Huffington Post.

"Het is echt zo gek", vertelt O'Donoghue over zijn toenemende populariteit. Ook via Twitter vragen meisjes hem vaak om aandacht. "Het voelt alsof constant je deurbel gaat. Maar ik vind het geweldig."

De Ierse O'Donoghue is blij met de aandacht, maar het moet volgens de zanger niet te gek worden. "Het is leuk, zolang ik niet word gestalkt."

Ook vertelt de 31-jarige zanger dat voorstellen van zijn vrouwelijke fans soms vrij ver gaan. "Mijn moeder checkt mijn Twitter, maar ik wil niet dat zij alle reacties ziet die ik van meisjes krijg!"

O'Donoghue benadrukt dat hij niet aan The Voice meedoet om zijn ego op te krikken, maar om zijn band The Script te promoten. "Ik wilde nooit beroemd worden om het beroemd zijn. Ik wil bekend zijn van mijn muziek."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren