logo songteksten.net

Noel Gallagher werkt aan nieuwe liedjes

(Novum) - Noel Gallagher is volop bezig met het schrijven van nieuwe nummers. Volgens de muzikant houdt het werken aan nieuw materiaal hem bij de les als hij aan het toeren is.

"Als je eenmaal klaar bent met drugs, vrouwen en drank, wat doe je dan tijdens het toeren", vraagt hij zich af in een interview met muziekblad Rolling Stone. "Op een gegeven moment ben je ook wel klaar met het eten van club sandwiches."

De 44-jarige Gallagher schat dat hij een album vol aan demo's heeft opgenomen, maar heeft geen haast om de studio in te gaan. "Mijn vrouw meldt zich wel als ze genoeg van me heeft. Dan stuurt ze me de kou in en duik ik de studio in."

Noel Gallagher verliet de band Oasis in 2009 na eindeloze ruzies met zijn broer Liam. Zijn debuutplaat Noel Gallagher's High Flying Birds kwam eind oktober uit. Gallagher brengt volgend jaar waarschijnlijk een album uit waarvoor hij samenwerkte met electroduo Amorphous Androgynous. "Ze hadden de plaat voor me gemixt, maar ik vond het niet mooi. Dus nu moet ik wachten tot ik klaar ben met toeren, eind november."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren