logo songteksten.net

Rolling Stones nu niet bezig met nieuw materiaal

(Novum) - Gitarist Ronnie Wood zegt dat de Rolling Stones niet samen de studio zijn ingedoken. Wood zei vorige week dat hij dat graag zou willen, waarop verschillende media schreven dat de band werkt aan nieuw materiaal.

"Mick Jagger zei tegen me: waar heb je het over? We weten nog helemaal niets", zegt de gitarist tegen het Amerikaanse muziekblad Billboard. Wood zegt dat zijn uitspraken uit zijn verband zijn gerukt. "Je weet hoe de media zijn. Ik zei alleen dat ik graag de studio in zou willen duiken."

De 64-jarige Wood vindt het jammer dat het verkeerd werd opgevat. "Ik wil mijn excuses aan de band aanbieden. Het was niet mijn bedoeling om verkeerde dingen te zeggen." De laatste plaat van de Britse band, A Bigger Bang, kwam uit in 2005.

Hoewel er geen concrete plannen voor een nieuw album op de plank liggen, vieren de rockers dit jaar wel hun vijftigjarig jubileum. Volgens Wood is het daarom niet uitgesloten dat de band iets nieuws gaat doen. "Als er nog iets gaat gebeuren, weten we dat in de komende maanden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren