logo songteksten.net

Guus Meeuwis op zoek naar voorprogramma

(Novum) - Guus Meeuwis gaat op zoek naar een voorprogramma voor zijn concertreeks Groots met een Zachte G. Bands, groepen en solisten van de rockacademie van Fontys Hogeschool voor de Kunsten maken kans om het publiek op te warmen voor de optredens van de Brabantse zanger.

Meeuwis heeft al met een aantal potentiële winnaars van de competitie Wie Rockt Groots?! om de tafel gezeten. "Er loopt ontzettend veel talent rond en wat is er nou leuker dan juist dat talent een kans te geven", vertelt de 40-jarige zanger. "Het is echt te gek wat ze doen. Je wordt er helemaal blij van en geïnspireerd. Over hun speelkunst hoeven we ze niks meer te vertellen."

De competitie wordt geregistreerd en is vanaf 18 mei te zien bij Omroep Brabant tijdens de tv-serie Groots Achter Guus. Er kan tot volgende week vrijdag worden gestemd op de kandidaten. Hier worden stemmen van de vakjury, waar ook Meeuwis in zit, bij opgeteld. De winnaar van Wie Rockt Groots?! wordt bekendgemaakt tijdens de uitzending van 1 juni. Meeuwis staat tussen 8 en 17 juni vier keer met Groots met een Zachte G in het Philips Stadion in Eindhoven.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren