logo songteksten.net

'Geen 'Mr. & Mrs. Smith 2' wegens kinderen'

(Novum) - Het ziet er niet naar uit dat er ooit een vervolg komt op 'Mr. & Mrs. Smith', de actiekomedie waarbij Brad Pitt en Angelina Jolie elkaar voor het eerst ontmoetten. De kinderen zouden de twee superspionnen in de weg staan. Dat zegt regisseur Doug Liman tegen het Amerikaanse entertainmentblad In Touch Weekly.

"In het vervolg zouden ze zeker kinderen hebben gehad", zegt Liman. Hij had zelfs al een alternatief einde van de film opgenomen, waarbij het echtpaar met hun zoontje naar een schiettent op de kermis gaat. "Brad wil niet dat hij met het geweer schiet, maar Angie wil dat wel. Als die knul dan schiet, raakt hij in een keer de roos. Dan weten ze dat ze flink in de problemen zitten."

Deze scène schijnt meer te zijn opgenomen omdat Brad en Angelina wilden weten hoe het zou zijn, dan dat er ooit serieuze plannen voor waren. Hij schijnt de uiteindelijke film niet te hebben gehaald om dezelfde reden als dat een vervolg nu niet waarschijnlijk lijkt. "Uiteindelijk komt het hierop neer: kinderen en wapens zijn meestal geen goede combinatie", legt Liman uit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren