logo songteksten.net

Simon Keizer met samengeknepen billen voor altaar

(Novum) - Simon Keizer stond vrijdag met knikkende knieën voor het altaar. De 27-jarige zanger, bekend van het Volendamse duo Nick & Simon, had niet verwacht dat hij zo zenuwachtig zou zijn om eeuwige trouw te beloven aan zijn vriendin Annemarie Hoek.

"Ik vond het vrij vreemd dat ik zo nerveus was", geeft hij toe voor de camera van RTL Boulevard. "Je gaat trouwen met iemand die je al acht jaar kent, in het bijzijn van je familie die je al je hele leven kent, en dan ben je toch zo nerveus. Dat was best wel gek."

Ook bij Annemarie gierden de zenuwen door de keel. "Dat zegt alleen maar hoeveel zin we in die dag hadden", concludeert Simon. Hij gaf vrijdag de dertiende tijdens een intieme ceremonie zijn jawoord aan Annemarie, die hij begin vorig jaar ten huwelijk vroeg. "Om 13.00 uur begon de ceremonie. Het is leuk voor het verhaal."

"We hadden besloten voor onszelf om het officiële gedeelte in kleine kring te doen", vervolgt de zanger. Het grootse huwelijksfeest volgt volgende maand. "We hebben zelfs twee huwelijkreisjes gepland." Waar de twee heen gaan, wil hij niet zeggen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren