logo songteksten.net

Marilyn Manson na relatie van paar weken verloofd

(Novum) - Marilyn Manson is na een relatie van vijf weken verloofd met zijn vriendin. De 43-jarige rocker is op zijn knieƫn gegaan voor de 27-jarige actrice Seraphim Ward, heeft haar manager bevestigd.

"Seraphim heeft onlangs een verbond gesloten met haar partner en zou niet gelukkiger kunnen zijn", laat de manager weten aan entertainmentzender E! Manson en Ward hebben geen plannen om op korte termijn te trouwen.

De actrice plaatste zondag op haar Twitteraccount een foto van een ring, gevolgd door de woorden: ik ben nog steeds sprakeloos en in shock. Of het gaat om de verlovingsring maakte ze echter niet duidelijk.

Een woordvoerder van Manson spreekt het nieuws over de verloving echter tegen. "Dat is niet waar", laat de zegsman weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Manson zou Ward zelfs helemaal 'nooit ontmoet' hebben.

Manson was tot 2007 getrouwd met danseres Dita von Teese. Daarna was hij verloofd met actrice Evan Rachel Wood, maar die relatie liep in 2010 op de klippen. Seraphim is momenteel bezig met de opnames van haar eerste film, Speed Dragon.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren