logo songteksten.net

Moeder Nicole Kidman kritisch over carrière dochter

(Novum) - De moeder van Nicole Kidman vindt niet alle films van haar dochter goed. Zo was ze niet te spreken over de film Fur, vertelt de 44-jarige actrice aan het Amerikaanse tijdschrift W. "Maar ze geeft hem nog een kans en gaat hem opnieuw bekijken."

In Fur, die uitkwam in 2006, speelt Kidman de rol van fotografe Diane Arbus. Robert Downey Jr. speelt in de film een man die een vacht heeft en het personage van Kidman scheert hem. "Ik ben de enige persoon die Robert helemaal kaal heeft geschoren. Dat kan zelfs zijn vrouw niet zeggen."

Hoewel de moeder van de actrice geen fan is van Fur, zijn er andere films van haar dochter die ze wel kan waarderen. "Ze vindt The Hours en Moulin Rouge goed." Kidman vond het in het verleden erg belangrijk wat haar moeder van haar vond. "Ik deed erg mijn best om haar goedkeuring te krijgen."

Tegenwoordig trekt Kidman zich minder aan van de kritische blik van haar moeder. "Ik probeer nu om me daar minder mee bezig te houden." Wel weet de actrice dat haar moeder het goed bedoelt en graag wil dat haar dochter succes heeft. "Ze heeft altijd in me geloofd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren