logo songteksten.net

Moeder Tupac vond hologram van zoon prachtig

(Novum) - Tupacs moeder Afeni Shakur was erg onder de indruk van het levensechte hologram van haar zoon dat afgelopen weekeinde te zien was op het Amerikaanse festival Coachella. Tijdens het optreden van Dr. Dre verscheen de in 1996 doodgeschoten rapper als hologram op het podium. Hij rapte ook een aantal nummers mee.

Volgens een woordvoerder van Afeni volgde ze het optreden live via internet en vond ze het erg mooi. Hoewel ze het prachtig vond om haar zoon zo te zien was het ook een bitterzoet moment, schrijft entertainmentsite TMZ.

Dr. Dre had Shakur vantevoren om toestemming gevraagd of hij het hologram, dat naar verluidt honderdduizenden dollars heeft gekost, mocht gebruiken. Als bedankje zou hij geld over hebben gemaakt naar het goede doel van de wijlen rapper.

Eerder gingen geruchten dat ook Nate Dogg, die vorig jaar overleed, als hologram het podium zou beklimmen. Dat werd echter op het laatste moment veranderd in een filmpje. Tijdens het concert van Dr. Dre traden ook onder anderen Snoop Dogg, Eminem en Wiz Khalifa op.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren