logo songteksten.net

Amanda Bynes stunt weer achter het stuur

(Novum) - Amanda Bynes heeft weer een blunder begaan terwijl ze in de auto zat. De Hairspray-actrice hield het verkeer in Hollywood op toen ze midden op een straat erg langzaam haar auto keerde. Dat vertelt een ingewijde aan het Amerikaanse blad People.

"Het duurde erg lang voordat ze haar auto had geparkeerd", vertelt een ooggetuige. Ook leek Bynes, die begin deze maand werd opgepakt vanwege rijden onder invloed, erg wankel. "Dat kan ook zijn omdat ze hele hoge pumps aanhad, maar ze leek er niet helemaal bij te zijn."

Het is niet de eerste keer dat de 26-jarige actrice na haar arrestatie in de auto loopt te stunten. Zaterdag werd Bynes nog op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze zat te sms'en achter het stuur. Ook zou ze zijn doorgereden na een stopbord.

Bynes zat eerder deze maand een paar uur achter de tralies omdat ze met een slok op achter het stuur kroop. De actrice kwam weer vrij na het betalen van de borg van vijfduizend dollar. Bynes werd bekend dankzij comedyseries als All That en The Amanda Show. Ook speelde ze in films als What A Girl Wants en She's The Man.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren