logo songteksten.net

Miss Montreal laat andere kant zien

(Novum) - Miss Montreal gaat dit najaar de theaters in om een andere kant van zichzelf te laten zien. "Ik wil laten zien dat ik niet alleen maar schreeuw", zegt de 27-jarige zangeres, die vanaf oktober langs de Nederlandse theaters trekt. "Ik kan nog meer, zoals het spelen van piano en harp. Het is leuk om te laten zien dat stevige songs ook zonder grote productie gespeeld kunnen worden."

De zangeres, die vorige week haar nieuwe cd I Am Hunter uitbracht, heeft naar eigen zeggen momenteel een hectisch leven. "Er is nu geen leven naast de muziek. Ik heb ook geen tijd voor een relatie. Het is wel heftig want ik ben echt dag en nacht met muziek bezig", vertelt Miss Montreal aan Novum Nieuws.

Miss Montreal, die eigenlijk Sanne Hans heet, bekent dat ze graag zelf alle touwtjes in handen heeft. "Ik heb het druk met e-mails, interviews, kleding regelen, voor de video moeten dingen gepland worden", somt de zangeres op. "We doen wel dingen samen, maar ik hoor en zie alles. Daarnaast heb ik ook nog optredens. Ik ben ook wel heel erg moe nu."

De blondine heeft stiekem nog wel een droom die ze waar wil maken. "Ik wil nog heel graag een show in de Heineken Music Hall." Toch vindt Miss Montreal niet dat ze faalt als ze nooit in de Amsterdamse concertzaal staat. "Ik wil gewoon graag dat het blijft zoals het nu is. Ik wil hard blijven werken en me blijven vernieuwen, maar mensen moeten me wel blijven snappen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren