logo songteksten.net

Noodweer breekt los na optreden Sieneke

(Novum) - Luttele seconden nadat Sieneke de laatste klanken van haar hit ''Ik ben Verliefd - Shala Lie' ten gehore bracht, barstte zaterdagavond in Oosterhout het noodweer los. Alle ruim vierduizend bezoekers van het festival moesten uiteindelijk worden geƫvacueerd.

De Nijmeegse zangeres was net klaar met het veelbesproken Songfestivalnummer toen de regen met bakken uit de hemel kwam. Doordat er ook nog eens zware onweersbuien aan te pas kwamen, besloot de organisatie van Oosterhout Live het publiek in te lichten en te verzoeken onder de 'Perfect Sky tent' te schuilen.

De organisatie van het festival hield al rekening met regenbuien en meldde eerder op de website dat bij slecht weer het veld overdekt zou worden met het grootste zwevende dak van Europa. Door het zware noodweer scheurde de overkapping echter waardoor het publiek per direct moest worden geƫvacueerd.

Door direct optreden van organisatie en hulpdiensten is alles relatief goed verlopen, laat de organisatie van Oosterhout Live 2010 weten. Organisator en presentator Nick Nielsen zegt blij te zijn dat er geen gewonden zijn gevallen. De presentator belooft binnenkort met een oplossing te komen voor het publiek dat vroegtijdig naar huis moest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren