logo songteksten.net

Axl Rose betuigt spijt aan fans

(Novum) - Axl Rose betreurt dat hij niet van tevoren zijn excuses heeft aangeboden voor het missen van de Hall of Fame-ceremonie. "Het was niet mijn bedoeling om mensen teleur te stellen", zegt de zanger op de website van Guns N' Roses.

Tijdens de ceremonie werd zijn oude band Guns N' Roses zaterdag opgenomen in de sterrenmuur van het museum in Cleveland in de Amerikaanse staat Ohio. Rose vindt het jammer dat hij zijn fans in Cleveland moest teleurstellen. "Ik hoop dat jullie me vergeven en dat we elkaar snel weer zien."

De 50-jarige zanger weigerde om bij het feest aanwezig te zijn omdat hij en de oude bandleden niet meer door een deur kunnen. Hoewel veel mensen vielen over zijn beslissing om niet te komen, werd Rose naar eigen zeggen 'overspoeld' met positieve reacties. "Ik wil mijn fans en andere mensen bedanken voor de enorme steun."

Op de Rock-and-Roll Hall of Fame-ceremonie waren wel andere originele bandleden aanwezig. Naast Guns N' Roses kregen ook onder meer de Red Hot Chili Peppers en de Beastie Boys een plaats in het museum.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren