logo songteksten.net

Dochter Keith Richards naakt in Playboy

(Novum) - Alexandra Richards heeft naakt geposeerd voor de Franse Playboy. De dochter van Rolling Stones-gitarist Keith Richards laat zien uiterlijk weinig van haar vader weg te hebben.

De 23-jarige Richards reisde voor de shoot naar het Spaanse Marbella af, waar ze voor de foto's alleen haar schoenen aanhield. Alexandra woont in New York en is daar naast model ook dj en kunstenaar. De moeder van het drukke baasje is het jaren zeventig model Patti Hansen.

Een bron die aanwezig was bij de fotoshoot vertelde het Britse News of the World dat Alexandra een mooie toekomst voor zich heeft. "En ze is heel erg nuchter. Je zou verwachten dat ze het alleen maar over haar beroemde vader heeft, maar ze heeft met geen woord over hem gesproken. Ze is vastberaden om op eigen kracht een ster te worden."

Ook haar 25-jarige zus Theodora Richards is model en kunstenaar in New York. De twee zussen stonden tien jaar geleden samen met Elizabeth Jagger, de dochter van zanger Mick, model voor een Tommy Hillfiger-campagne.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren