logo songteksten.net

Chris Evans stelt hoge eisen aan partner

(Novum) - Chris Evans is kieskeurig wat betreft het vinden van een vriendin. "Ik zoek naar een perfecte combinatie van eigenschappen", zegt de Captain America-acteur tegen de Amerikaanse editie van mannenblad Playboy.

Evans, die eerder een relatie had met Jessica Biel, valt op aparte vrouwen. "Je zou eens moeten zien op welke vrouwen ik verliefd ben geweest, dat verwacht je niet." De acteur vindt vooral humor erg belangrijk in zijn toekomstige levensgezel. "Ik houd van vrouwen met zelfspot, die om zichzelf kunnen lachen."

Naast humor vindt Evans het ook belangrijk dat een vrouw meelevend is en aardig is voor de mensen om haar heen. "Ik wil een warm persoon." De 30-jarige acteur stelt naar eigen zeggen geen hoge eisen aan het uiterlijk van een dame. "Ik ben erg flexibel maar ik houd wel van een goede kont."

Hoewel Evans wel precies weet aan welke eisen zijn toekomstige vrouw moet voldoen, is hij niet bezig met het vinden van een vriendin. De acteur geniet erg van zijn bestaan als vrijgezel. "Als ik tot drie uur wil uitslapen, dan doe ik dat of als ik een weekend naar Vegas wil, dan doe ik dat ook." De acteur wil dat niet zomaar opgeven. "Dat doe ik alleen voor de juiste persoon."

Evans speelde in films als Fantastic Four en Sunshine. Ook was hij te zien in Captain America en speelt hij dit personage wederom in The Avengers, die vanaf woensdag in Nederland te zien is.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren