logo songteksten.net

Hilary Duff krijgt band met baby door borstvoeding

(Novum) - Hilary Duff voelt zich verbonden met haar pasgeboren zoon door het geven van borstvoeding. De 24-jarige zangeres en actrice voelt zich verantwoordelijk en gewaardeerd tijdens het intieme moment met haar baby. "Het is een geweldig moment omdat je je verbonden voelt met je kind."

De verzorging van zoon Luca Cruz wordt aardig verdeeld tussen de kersverse ouders Hilary en ijshockey-speler Mike Comrie. Toch is moeder Hilary degene die 's nachts uit bed moet als haar kindje huilt. "Ik ben de enige die de baby kan voeden", vertelt Duff aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De zangeres en actrice zet zich naast haar moederschap in voor de Save the Children campagne. Hilary zal geld verzamelen en doneren om zo door ernstige rampen getroffen families van babyspullen te voorzien. "Toen ik hoorde van de campagne, voelde ik me als nieuwe moeder geïnspireerd en betrokken", laat Duff weten.

Hilary Duff en de 31-jarige Mike Comrie gaven in 2010 elkaar het jawoord. Op 20 maart werd hun eerste kindje Luca Cruz geboren. In Nederland werd Duff in 2001 bekend door haar titelrol in de tienerserie Lizzy McGuire.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren