logo songteksten.net

Drukte houdt Rafael en Sylvie 'fris en fruitig'

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart zijn beiden druk met hun carrières, maar daar lijdt hun relatie niet onder. "Het werkt prima", zei Rafael in Eva Jinek op Zondag over de volle agenda's. "Het houdt je relatie fris en fruitig."

Ondanks alle bezigheden hebben de twee voldoende tijd voor elkaar. "Ze heeft op woensdag haar live-programma. Dan gaat ze op maandag weg en is ze donderdag terug. Dus we zijn het hele weekeinde samen", schetst de 29-jarige voetballer. "En ik ga regelmatig bij haar op bezoek, we ondersteunen elkaar."

Multitalent Sylvie is toch niet van alle markten thuis, verklapte Rafael. "Ze had gisteren gekookt, maar ik zag het liggen en dacht: ik bestel wel iets."

Rafael weet nog niet of zoonlief Damián in zijn voetsporen treedt. "Hij heeft absoluut talent, maar is een beetje eigenwijs." Dat trekje heeft het 5-jarige kereltje volgens Rafael van zijn moeder. "Maar hij vindt het leuk en daar begint voetbal mee. Als je het leuk vindt en het is echt je hobby, dan kost het geen moeite om te gaan trainen."

Pushen doet Van der Vaart zijn zoon niet. "Dat zou ook niet goed zijn. Als hij dit leven wil, kan ik het hem aanraden. Maar als hij onderweg iets anders leuk gaat vinden, dan vind ik dat ook prima."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren