logo songteksten.net

Gotye vindt Glee-cover slecht

(Novum) - Gotye is niet te spreken over de Glee-cover van zijn hit Somebody That I Used to Know. In de musicalserie, waarin vaker bekende nummers worden gecoverd, wordt het lied gezongen door Darren Criss en Matt Bomer.

Volgens de 31-jarige Belgisch-Australische zanger waren de vocalen in het nummer 'typisch in de stijl van Glee'. "Het was droog. Het klonk wel prettig maar de rock had geen betekenis", gaf Wouter De Backer, zoals Gotye eigenlijk heet, toe aan de Australische krant The Sunday Mail. "Alsof het gespeeld wordt uit een kartonnen doos."

De versie van Somebody That I Used to Know gezongen door de 25-jarige Criss en de 34-jarige Bomer, wordt niet door iedereen slecht gevonden. Het nummer schoot omhoog in de Amerikaanse hitlijst Billboard en is momenteel een van de meest afgespeelde en meest verkochte nummers in Amerika.

Somebody That I Used to Know staat in Nederland nog steeds in de top 40. In de VS boekt het nummer ook succes, in de Amerikaanse hitlijst Billboard staat Somebody That I Used to Know momenteel op nummer één.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren